logo businessmind 3 2

BUSINESSMIND

"Onze partner onderscheidt zich van gevestigde partijen doordat zij alleen voor de belangen van huurders opkomen."

Wij helpen bij het verkrijgen van huurverlagingen tot wel 30%.
Veel ondernemers hebben wettelijk recht op een lagere huurprijs voor hun winkel of horecapand.

Hoe werkt het?
1_ Jouw situatie
In fase 1 wordt er middels een haalbaarheidsanalyse beoordeeld of jouw situatie voldoet aan de eisen die de wet stelt om de huurprijs te kunnen laten toetsen. Hiervoor is met name de huurovereenkomst van belang.

2_ Betaal je wel teveel huur?
Als jij voldoet aan de wettelijke eisen dan bepaalt een taxateur in fase 2 of je inderdaad teveel huur betaalt. Mede aan de hand van het advies van die taxateur wordt er samen met jou besloten of het zinvol is om de verhuurder te vragen of er bereidheid is om mee te werken aan een huurprijsverlaging.

3_ Overleg met de verhuurder
In fase 3 wordt geprobeerd de verhuurder ervan te overtuigen dat de huurprijs verlaagd dient te worden. Als de verhuurder niet bereid is om op basis van de wettelijke regelgeving mee te werken, dan kan de rechter ingeschakeld worden om een nieuwe huurprijs vast te stellen. Dit gebeurt echter slechts incidenteel.

Kijk of je kunt besparen op huur. Neem vrijblijvend contact op.

Waarom bij ons?
1_ Tot 30% huurverlaging
Businessmind heeft een samenwerking afgesloten met een in Nederland unieke partner die winkeliers en horecaondernemers helpt om hun huur omlaag te krijgen. Zonder dat zij het weten, hebben veel ondernemers namelijk recht op een lagere huurprijs. Onze partner realiseert, met de wet achter hand, huurverlagingen tot wel 30%. Hierbij wordt uiteraard niet uit het oog verloren dat een goede verstandhouding tussen een huurder en verhuurder heel belangrijk is.

2_ Geen huurverlaging -> geen kosten
Buiten een eenmalig bijdrage van € 100 voor de haalbaarheidsanalyse (je krijgt hierop 60% korting, normale prijs is € 250) zal de beloning volledig resultaat gericht zijn. Wanneer je niet gaat besparen, betaal je dus ook verder helemaal niets! Dit geldt gedurende de gehele behandeling van het dossier.

3_ Alleen voor huurders
Onze partner onderscheidt zich van gevestigde partijen doordat zij alleen voor de belangen van huurders opkomen. Ze helpen dus geen verhuurders en behartigen puur de belangen van jou als ondernemer

Deze informatie op de website van Businessmind bekijken? Klik hier