logo dibevo

DIBEVO

"Zelf een huurverlaging bedingen is erg lastig. Je mist daarvoor de specialistische kennis. Dibevo is daarom een samenwerking aangegaan met Lagerehuur, die zich inmiddels heeft bewezen als succesvolle huurprijsverlager."

Lagerehuur.nl: nieuwe ledendienst Dibevo
De huurprijs van je bedrijfspand met 15 tot 30% verlagen, dat zou fantastisch zijn, nietwaar? Maar kan dat zomaar? En hoe pak je dat aan? En hoe weet je wat een eerlijke huurprijs is?

Verlaag je huurprijs met 15 tot 30%
Zelf een huurverlaging bedingen is erg lastig. Je mist daarvoor de specialistische kennis van taxateurs en huurrechtspecialisten. Dibevo is daarom een samenwerking aangegaan met Lagerehuur, een bedrijf dat die specialistische kennis in huis heeft én zich inmiddels heeft bewezen als succesvolle ‘huurprijsverlager’.

Omdat je slimmer en goedkoper wilt ondernemen
Ondernemers zijn mensen die vaak alles zelf willen doen. Omdat ze vinden dat ze dat zelf het allerbeste kunnen. Het klinkt je vast herkenbaar in de oren. Maar klopt het ook echt? Ja, vaak wel! En is het nou echt handig? Nou, nee!

Man in hamsterrad
Hoe je het ook wendt of keert: groot deel van je ondernemerschap vul je met het uitvinden van het wiel. Hoe zijn dingen geregeld, bij wie moet je zijn voor welke papieren, aan welke wetten dien je je te houden, waar kun je financiering krijgen, hoe stel je een overeenkomst op, hoe richt je een winkel in, hoe kom je aan betrouwbare marktcijfers, wat is een redelijke huurprijs... en zo kunnen we vele pagina’s vullen.

Het wiel is al uitgevonden
Voor jou zijn die wielen misschien nieuw, maar als brancheorganisatie hebben wij ze al lang uitgevonden. Want zeg nou zelf: waarom zou je uren steken in het opstellen van een pensionovereenkomst om er na een incident achter te komen dat die overeenkomst juridisch niet klopt? Of waarom zou je blijven ploeteren met de inrichting van je winkel als wij je binnen een halve dag kunnen laten zien hoe je met kleine aanpassingen meer omzet kunt maken? Of waarom zou je je hoofd breken over het woud aan wetten en regels rond import van producten als wij je daar snel doorheen kunnen loodsen?

Geld harken
En ja, natuurlijk krijg je bij ons ook kortingen en ledenvoordelen. Energie, verzekeringen, tanken, promotie, allemaal ledendiensten waarmee je structureel geld bespaart. Soms kunnen we zelfs geld voor je binnenharken via de Dibevo-subsidieservice of je huurprijs drastisch en structureel verlagen via de Lagerehuur-bemiddelingsservice. Je zult er versteld van staan hoe vaak en hoe veel je kunt besparen. Althans, als je lid wordt natuurlijk!

Minder huur betalen voor je bedrijfspand met Lagerehuur.nl
Zelf een huurverlaging bedingen bij je verhuurder is erg lastig. Je mist daarvoor al snel de specialistische kennis van taxateurs en huurrechtspecialisten.

Succesvolle ‘huurprijsverlager’
Dibevo is daarom een samenwerking aangegaan met Lagerehuur, een bedrijf dat die specialistische kennis in huis heeft én zich inmiddels heeft bewezen als succesvolle ‘huurprijsverlager’. Leden van Dibevo krijgen korting op het vooronderzoek. In plaats van € 250,- betalen leden € 195,- voor het vooronderzoek.

Huurverlaging door Lagerehuur
Lagerehuur bekijkt eerst je huidige contract en maakt daar een rapport plus een plan van aanpak van. Als blijkt dat de huurprijs getoetst kan worden, schakelt Lagerehuur een taxateur in. Van de taxateur ontvangt Lagerehuur een advies over de hoogte van de huur en of de huur omlaag kan. Kan de huurprijs omlaag? Dan benadert Lagerehuur, in overleg met jou, want jij bent tenslotte opdrachtgever, de verhuurder.

Lagerehuur gaat in gesprek met de verhuurder en probeert een lagere huur overeen te komen, zonder dat de goede verstandhouding tussen jou en je verhuurder in het gedrang komt. Als de huur omlaag gaat, dan geldt dat in principe voor tenminste 5 jaar. Pas als de huurverlaging een feit is, krijg je een factuur van Lagerehuur. Lukt de huurverlaging toch niet, dan hoef je alleen maar het vooronderzoek te betalen.

In gesprek met Lagerehuur?
Minder huur betalen voelt toch heerlijk in je portemonnee. Huur je je bedrijfspand al een langere tijd en is je huidige huurprijs niet recent opnieuw vastgesteld, dan kun je Lagerehuur inschakelen.
Neem contact op en verlaag je huur!

Meer informatie?
Neem contact op met Karin Bosman
Telefoon: 033 - 450 61 10
E-mail: k.bosman@dibevo.nl

Deze informatie op de website van Dibevo bekijken?
Kijk dan hier, hier of hier.
Meer informatie over het lidmaatschap van Divebo vind je hier.