Logo KNDB

KNDB

“Bent u de volgende met een lagere huur? De KNDB heeft voor haar leden speciale afspraken met Lagerehuur, dat zich inspant om namens ondernemers over een lagere huurprijs te onderhandelen”

Lagerehuur is onze partner op het gebied van huurprijsverlaging.
Waarom Lagerehuur? Veel detaillisten betalen, vaak zonder dat ze het weten, te veel huur. Maand na maand, jaar na jaar. Wat veel detaillisten ook niet weten, is dat er mogelijkheden zijn om hier iets aan te doen. Sterker nog, de wet biedt instrumenten om een lagere huurprijs te realiseren!

Lagerehuur ondersteunt ondernemers in zowel de onderhandelingen als in een goede juridische afhandeling. Zij zorgt ervoor dat de relatie met uw verhuurder goed blijft.

Lagerehuur heeft al tientallen winkeliers aan een huurprijsverlaging geholpen van 10%-30%. Bent u de volgende met een lagere huur? Voor meer informatie neemt contact met ons op. Wij brengen u met Lagerehuur in contact.

Als lid kunt u profiteren van speciale condities.

  Standaardtarief (ex btw) Uw tarief (ex btw)
Stap 1:Uitgebreide rapportage, inclusief plan van aanpak € 250,00 Slechts € 195,00
Stap 2: Vervolgtraject 15% van de gerealiseerde besparing over een periode van vijf jaar Slechts 13,5% van de gerealiseerde besparing over een periode van vijf jaar

Klik hier om de ervaringen van collega-ondernemers met Lagere Huur te lezen.
Of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Deze informatie op de website van de KNDB bekijken? Klik hier