Logo KNDB

Lagerehuur helpt ook leden van de KNDB aan een lagere huur!

Middels de bemiddeling van de KNDB (Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond) is Lagerehuur ingezet om de heer Vroegop te helpen aan een lagere huurprijs voor zijn winkel in Wervershoof.

Nadat de juridische positie van de heer Vroegop in kaart was gebracht, heeft Lagerehuur een taxateur ingeschakeld die - na uitgebreid onderzoek – concludeerde dat de huur te hoog was.
Vervolgens is Lagerehuur in contact getreden met de verhuurder met het voorstel in der minne tot een huurprijsaanpassing te komen, waardoor een kostbare en langlopende procedure kon worden voorkomen. De verhuurder stond hiervoor open, waarop de onderhandelingen zijn gestart. Die hebben uiteindelijk geresulteerd in een huurprijsverlaging van meer dan 20% voor de komende vijf jaar.
En zeker niet onbelangrijk, de relatie tussen de heer Vroegop en de verhuurder is nog steeds goed en misschien zelfs wel beter dan voorheen.

‘Het aanpassen van mijn huur heeft mij bijna geen tijd gekost. Vrijwel alle communicatie ging via e-mail en telefoon. Nooit gedacht dat ik met zo weinig inspanning mijn huur zodanig kon verlagen. Fijn dat een deskundige partij dit verbeterde huurcontract voor mij heeft kunnen realiseren’, aldus Jeroen Vroegop.

Lees meer over de samenwerking van Lagerehuur met KNDB