logo gebra

VERENIGING GEBRA

"Lagerehuur is onze vaste partner op het gebied van huurprijsverlaging."

Huurt u een winkelpand? En heeft u het gevoel dat uw huurprijs wel lager zou kunnen? Lees dan verder!

In tegenstelling tot woonruimte is de huurprijs bij aanvang van de huur volledig vrij. De verhuurder kan in feite vragen wat hij wil en het is dan aan u 'wat de gek ervoor geeft'. Is er eenmaal een huurprijs overeengekomen, dan kan die niet zonder meer worden aangepast.

Samenwerking Vereniging Gebra met Lagerehuur
Gebra werkt hiertoe samen met Lagerehuur. Op basis van 'no cure, no pay' of -indien u dat wenst- op basis van een uurtarief kunt u hen inschakelen om de mogelijkheden van een huurprijsverlaging nader te onderzoeken. Klik hier om contact op te nemen met Lagerehuur.

Waarom Lagerehuur?
Veel detaillisten betalen, vaak zonder dat ze het weten, veel te veel huur. Maand na maand, jaar na jaar. Wat veel detaillisten ook niet weten, is dat er mogelijkheden zijn om hier iets aan te doen. Sterker nog, de wet biedt instrumenten om een lagere huurprijs te realiseren!

Lagerehuur ondersteunt u in zowel de onderhandelingen als in een goede juridische afhandeling. Zij zorgen ervoor dat de relatie met uw verhuurder goed blijft.

Bent u al lid van Gebra?
Als Gebra-lid kunt u profiteren van speciale condities. Maak er gebruik van!

Stap 1: Uitgebreide rapportage, inclusief plan van aanpak
Kosten voor niet-leden: € 250,00 excl. btw
Kosten voor Gebra-leden: € 195,00 excl. btw én als stap 2 (het vervolgtraject) succesvol is afgerond, ontvangt u als Gebra-lid dit bedrag terug!

Stap 2: Vervolgtraject
Kosten voor niet-leden: 15% van de gerealiseerde besparing over een periode van vijf jaar
Kosten voor Gebra-leden: 13,5% van de gerealiseerde besparing over een periode van vijf jaar

Meer uitleg over de kosten vind u hier.

Lagerehuur heeft al voor diverse Gebra-leden goede resultaten geboekt, met huurverlagingen tot wel 30%! Wilt u meer informatie, neem dan contact op.

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Joyce van Dorp van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl.

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden.

Deze informatie op de website van Gebra bekijken?
Klik dan hier of hier.