VOOR en met wie werkt LAGEREHUUR samen?

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Samen maken we het verschil. Wij staan voor open communicatie en een goede samenwerking met alle partijen. Alleen zo kom je tot het beste resultaat.

 

Hebt u hier vragen over?
Bel of mail ons gerust.
We leggen het u graag uit.


VOOR WIE?

partners Winkeliers  

INDIVIDUELE WINKELIERS EN HORECAONDERNEMERS

Of u nou een grote of kleine winkel of een horecagelegenheid heeft, en waar u ook gevestigd bent in Nederland: Lagerehuur staat voor u klaar. Wij hebben inmiddels vele winkeliers en horecaondernemers op basis van no cure no pay geholpen aan een lagere huurprijs. Huurprijsverlagingen van wel 30% zijn geen uitzondering! Wilt u weten wie u voorgingen?

Klik hier
partners Winkelcentra  

WINKELCENTRA, WINKELSTRATEN EN WINKELIERSVERENIGINGEN

Lagerehuur treedt ook op voor winkeliers die zich hebben verenigd. Bijvoorbeeld voor een winkelcentrum of winkelstraat waar het eigendom van de winkel- of horecapanden in handen is van één verhuurder. Deze verhuurders staan vaak niet open voor individuele aanvragen voor huurprijsverlagingen, omdat men vreest dat meerdere huurders zullen aankloppen. Daarnaast heeft de verhuurder het totale overzicht van de huurprijzen van het winkelcentrum of de winkelstraat, maar u, als individuele huurder, kunt zich niet beroepen op dergelijk vergelijkingsmateriaal.

Een collectieve aanpak heeft dan grote voordelen. De verhuurder kan het zich niet permitteren de zorgvuldig onderbouwde aanvraag tot huurprijsverlaging van een groep ondernemers te negeren. Lagerehuur begeleidt het collectief van ondernemers van A tot Z in het traject naar de huurspijsverlaging. Op basis van no cure no pay. Wilt u weten wie u voorgingen?

Klik hier
partners Franchise  

WINKELKETENS EN FRANCHISENEMERS

Ook winkelketens en franchisenemers staan wij op basis van no cure no pay bij in het traject naar een huurprijsverlaging. Het komt veelvuldig voor dat, in situaties met een franchisegever en -nemer, of een hoofdhuurder en onderhuurder, wij samen optrekken richting de hoofdverhuurder of eigenaar. Zo waarborgen wij de goede verstandhouding en wordt voorkomen dat de huur die de franchisegever of hoofdhuurder ontvangt, afwijkt van de huur die door u wordt betaald. Wilt u weten wie u voorgingen?

Klik hier
Zij gingen u voor...
REFERENTIES KLANTEN

MET WIE?

partners Brancheorganisatie  

BRANCHEORGANISATIES

Lagerehuur is inmiddels officieel partner van diverse branche- en belangenorganisaties. Samen met deze partners adviseren wij de leden en begeleiden hen op basis van no cure no pay in het traject naar een huurprijsverlaging. Leden ontvangen een korting op de analyse in de onderzoeksfase. Wilt u weten met wie wij reeds samenwerken?

Klik hier
partners Ondernemersvereniging  

ONDERNEMERSVERENIGINGEN

Als ondernemersvereniging heeft u vaak een goede band opgebouwd met de lokale ondernemers. Lagerehuur kan als uw partner de winkeliers en horecaondernemers, die lid zijn  van uw vereniging, op basis van no cure no pay bijstaan in het huurverlagingstraject. Bovendien ontvangen uw leden korting op de analyse in de onderzoeksfase.

Klik hier
partners Advocaten  

ADVOCATEN

Lagerehuur vindt de samenwerking met betrouwbare partners zeer belangrijk. Partners die beschikken over de voldoende kwaliteit en ervaring. Wij hebben uiteraard zelf juristen in dienst, maar het kan voor komen dat wij gebruik maken van de diensten van een externe advocaat.

Onze vaste partner is BAAB-Advocaten. BAAB-Advocaten is in hetzelfde kantoor als Lagerehuur gevestigd, waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie makkelijk verloopt.
Lagerehuur werkt al jaren op een prettige en vruchtbare wijze samen met BAAB-Advocaten.

partners Taxateurs  

TAXATEURS

In ieder dossier komt de vraag aan de orde wat de huurprijs zou moeten zijn, als de wettelijke berekeningsmethodiek gevolgd wordt.  Maar weinig taxateurs hebben de kennis en de ervaring
om een goed onderbouwd advies te kunnen geven. Lagerehuur werkt samen met betrouwbare en gespecialiseerde taxateurs die dat wel kunnen.

Om te voorkomen dat wij onze opdrachtgevers te kort doen, maar ook om te voorkomen dat wij in een procedure voor onaangename verrassingen komen te staan, zijn wij heel selectief
als het gaat om de keuze voor de in te schakelen taxateur. Per dossier bekijken wij welke taxateur hiervoor het meest geschikt is.

partners Verhuurder  

VERHUURDERS

Lagerehuur is niet opgericht om verhuurders dwars te zitten. Als we constateren dat uw huurder een te hoge huur betaalt, zegt dat niks over u als verhuurder. De verhuurders waar Lagerehuur mee werkt, zien dat wij zorgvuldig en volledig transparant werken. Wij komen met een gefundeerd en reëel voorstel tot een huurprijsverlaging. Hierdoor worden de meeste zaken snel en in goede harmonie met de verhuurder afgewikkeld.

partners AdviseursAdviesbureaus  

ADVISEURS & ADVIESBUREAUS


Als adviseur van winkeliers en horecaondernemers heeft u een vertrouwensband opgebouwd met deze doelgroep. U weet als geen ander wat er speelt bij uw cliënten. Ook als deze in zwaar weer verkeren, zoals veel winkeliers en horecaondernemers, die de omzetten zien dalen, de marges zien krimpen en de hoge (huur)lasten vaak niet meer kunnen opbrengen. Een huurprijsverlaging geeft ondernemers weer financiële ruimte voor de toekomst. Lagerehuur helpt u graag uw cliënten te helpen!

Klik hier
Klik hier en bekijk
TESTIMONIALS VAN PARTNERS