"HET IS ALLE HENS AAN DEK VOOR RETAIL NEDERLAND."

Het Coronavirus houdt heel de wereld bezig. Niet in de laatste plaats ook retailers. Lagerehuur.nl spreekt iedere dag bezorgde winkeliers en horecaondernemers. Velen hebben hun deuren noodgedwongen moeten sluiten, anderen vrezen dat dit hun op korte termijn ook staat te wachten.

LH noodhulp mkb retail

LAGERE HUUR HELPT RETAILER

LAGEREHUUR PROBEERT LUCHT TE CREËREN

Lagere huur biedt hulp aan retailers
Lagerehuur.nl, onderdeel van Stevens & Partners Legal Real Estate Management, wil ook graag een bijdrage leveren aan het zo veel mogelijk beheersbaar houden van de gevolgen van de Coronavirus.

MKB regeling
Speciaal voor retailers hebben wij een verruimde MKB regeling. Wij passen per 19 maart 2020 onze tarieven tijdelijk aan. Daar waar normaliter een startfee geldt van € 250 exclusief btw, halveert Lagerehuur.nl deze startfee naar € 125 exclusief btw.

Lagerehuur werkt op basis van no cure no pay. Tot in ieder geval 6 april 2020 wordt het no cure no pay-percentage van 20% verlaagd naar 18%. Ook mogen klanten van Lagerehuur.nl zonder extra kosten gespreid betalen en sturen wij onze nota pas twee maanden nadat de huurprijsverlaging is ingegaan. 

Lagerehuur.nl probeert hiermee wat lucht te creëren voor haar klanten.

Meer dan ooit zullen verhuurders ook hun goede wil moeten tonen. Het is van essentieel belang dat verhuurders inzien dat ook zij er belang bij hebben dat hun huurders overleven en over een jaar hun winkeldeuren nog steeds open hebben. Lagerehuur.nl zal verhuurders hier nog meer op aanspreken. Als verhuurders niet willen meewerken, dan dwingen wij daar waar mogelijk een huurprijsaanpassing af op juridische gronden. 

Contact & Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze actie? Stuur een email naar peter@stevens-partners.nl. Wij nemen dan direct contact met u op.

SPECIALE ACTIE voor retailers

  • 50% korting op de startfee
  • 2% lager no cure no pay-percentage
  • zonder extra kosten gespreid betalen
  • factuur pas 2 maanden na ingang gerealiseerde huurverlaging

 

Neem contact op om van deze actie gebruik te maken:

 

We bellen u hierover op wanneer het u uitkomt:

 

GEBRUIK MAKEN VAN DEZE ACTIE?

Bel mij terug

Klik op de knop en vul het formulier in. Hier kunt u uw voorkeursdatum en voorkeurstijd invullen. Wij proberen dan terug te bellen u op het moment dat u het beste uitkomt.

Contact opnemen

Klik op de knop en vul het contactformulier in. U kunt ons ook bellen op 070 - 7534960 of mailen naar peter@stevens-partners.nl.