TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Zonder kosten elke maand minder huur betalen. Het kan! De wet voorziet in deze mogelijkheid. Lagerehuur gebruikt de wet om uw huurprijs te verlagen. Bekijk hier ook hoe ú uw huur kunt verlagen.

Ref louistapis 01

DE PASSIE VAN LAGEREHUUR

ONZE PASSIE

Lagerehuur heeft één doel voor ogen: wij willen zoveel mogelijk winkeliers en horecaondernemers aan een lagere huurprijs helpen.  Simpelweg omdat zij hier vaak recht op hebben! Hierbij realiseren wij ons heel goed dat een goede relatie tussen een huurder en een verhuurder van groot belang is. Wij treden altijd op een constructieve wijze met uw verhuurder in overleg. Wij onderbouwen onze stellingen en overtuigen uw verhuurder ervan dat de huurprijs te hoog is.

Uit ervaring weten wij dat sommige verhuurders een duwtje in de rug nodig hebben. Omdat u het wettelijke recht hebt om de huurprijs te laten toetsen en omdat wij deze wet als geen ander kunnen toepassen, kunnen wij hen dit zetje geven. En als het nodig is, zullen wij op onze strepen gaan staan. Want wij zijn er voor ú, de hardwerkende ondernemer!

ONS DOEL


Lagerehuur helpt winkeliers en horecaondernemers op basis van no cure no pay hun verhuurders ervan te overtuigen dat de huurprijs te hoog is.

Hoe? Door aanspraak te maken op uw wettelijk recht op een lagere huurprijs. Zonder de goede verstandhouding met de verhuurder te verstoren.

Lagerehuur biedt ondernemers weer toekomstperspectief door hen aan een lagere huurprijs te helpen. Het geld wat hierbij vrijkomt kan gebruikt worden om te investeren en te innoveren.

Wilt u meer informatie?
NEEM CONTACT OP

DE VOORDELEN VAN LAGEREHUUR

GEEN KOSTEN: NO CURE NO PAY 

Na analyse van uw juridische positie, waarvoor u eenmalig € 250,- betaalt, werken wij volledig op basis van no cure no pay. Alleen als Lagerehuur daadwerkelijk een huurprijsverlaging voor u heeft gerealiseerd betaalt u ons een vergoeding. U betaalt ons een percentage van de gerealiseerde huurprijsverlaging. U kunt deze vergoeding ineens voldoen of in 30 maandelijkse termijnen.

ALLEEN VOOR HUURDERS 


Wij werken alleen voor huurders en nooit voor verhuurders. Lagerehuur kiest ervoor om alleen voor huurders te werken om belangenverstrengeling te voorkomen.

BEWAKING VERSTANDHOUDING VERHUURDER

Wij gaan zeer zorgvuldig en integer te werk en zullen met een goed gefundeerd verhaal uw verhuurder tegemoet treden. Wij bewaken altijd de goede verstandhouding met uw verhuurder.

BEGELEIDING VAN A TOT Z 


De ervaren juristen en taxateurs van Lagerehuur nemen u al het werk uit handen. Van de vaststelling van een reële huurprijs, de onderhandeling met uw verhuurder tot de vastlegging van de gemaakte afspraken. Zo kunt u zich ondertussen bezig houden met uw bedrijf.

BETROUWBARE PARTNER 


Lagerehuur werkt volkomen transparant en volgens de wettelijke regels. Of u nou een individuele winkelier bent, een horecaondernemer, een collectief van winkeliers, een brancheorganisatie of een adviesbureau, wij staan voor u/uw cliënten klaar!

LAAGDREMPELIG & TRANSPARANT 

Lagerehuur is laagdrempelig en transparant. U weet bij ons precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Ook qua kosten. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hebt u hier vragen over?
Snapt u de berekening niet?
Bel of mail ons gerust.
We leggen het u graag uit.


LAGEREHUUR & UW VERHUURDER

MET BEHOUD VAN DE GOEDE VERSTANDHOUDING 

Een veel gehoord argument dat ondernemers ervan weerhoudt het gesprek om huurverlaging aan te gaan, is dat men vreest dat de verstandhouding met de verhuurder hierdoor wordt verstoord. Lagerehuur kan deze angst bij u wegnemen. Wij gaan zeer zorgvuldig en integer te werk en zullen met een goed gefundeerd verhaal uw verhuurder tegemoet treden.

Wij beroepen op ons daarbij op de wet en zetten de verstandhouding met de verhuurder niet onnodig op scherp. Wel staan wij voor 100% achter onze huurders en zullen er daarom alles aan doen om voor u een huurprijsverlaging te realiseren. In verreweg de meeste gevallen komen wij tot overeenstemming in goede harmonie met de verhuurder en zonder tussenkomst van de rechter. Zelfs in het enkele geval dat het wel komt tot een rechtszaak, kunnen huurder en verhuurder daarna meestal gewoon weer door één deur. Vergeet u niet: een verhuurder heeft liever een betalende huurder dan leegstand!

Ook zien wij vaak dat ondernemers zelf gaan onderhandelen met hun verhuurder. Dat raden wij u ten zeerste af. Het ontbreekt u waarschijnlijk aan voldoende juridische kennis en kennis van huurprijzen, waardoor de kans groot is dat u instemt met een te geringe huurverlaging. De specialisten van Lagerehuur nemen u het hele onderhandelingstraject uit handen, waardoor u een maximale huurprijsverlaging kunt verwachten, mét behoud van de goede verstandhouding met uw verhuurder.

Wij schrokken wel van de brief van Lagerehuur. Lagerehuur heeft ons aan de hand van voorbeelden uitgelegd dat de huurprijs te hoog was en na een goed gesprek zijn wij met de huurder tot een regeling gekomen.

 Verhuurder

Ik was bang dat de relatie met mijn verhuurder onder druk zou komen te staan. Lagerehuur heeft uitgelegd waarom ik recht had op een lagere huur en mijn verhuurder stond hiervoor open. De verhouding met mijn verhuurder is nog steeds goed!

 Huurder

REFERENTIES VAN KLANTEN

Ina van 't hoog
"Wij hebben de wijze van onderhandelen en de contacten met Lagerehuur als zeer prettig ervaren".

Ina

KESKUSTA
"Wij hebben de samenwerking met Lagerehuur als zeer prettig ervaren, snel maar vooral zeer duidelijk".

20161123 101621 resized

Starfood
"Zeer prettige samenwerking met Lagerehuur en een behoorlijke huurverlaging. Dat was mijzelf nooit gelukt."

Starfood liggend

Slagerij Antonisse
"Prima resultaat, wij zijn zeer tevreden over Lagerehuur. Wat ze beloven doen ze ook.”

Antonissen liggend

Ballini Caffè e Panini
Lagerehuur heeft voor Ballini een huurverlaging van 20% gerealiseerd!

ballini

De Boekanier
"Zeer prettig dat Lagerehuur alle werkzaamheden uit handen neemt en zeer snel en duidelijk werkt."

DeBoekanier 20160419 163618

Mark's Tabakshop
"Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Ik hoefde me zelf nergens om te bekommeren, aangezien Lagerehuur alles voor mij deed zonder in conflict te raken met de verhuurder. In één woord top!"

MarksTabakshop 20160119 120752

't Kapelleke
"Lagerehuur heeft voor elkaar gekregen wat mij niet gelukt is: 20% huurverlaging. Ik ben er ontzettend blij mee en Lagerehuur ontzettend dankbaar. Ze werken duidelijk en houden je precies op de hoogte van wat er speelt."

tKapelleke

Snackbar Moes
"Na het zelf te hebben geprobeerd, heb ik Lagerehuur ingeschakeld. Wat mij niet is gelukt, is nu wel gelukt: mijn huur is omlaag!”

Ref snackbarmoes 01

The Phone House Hoogeveen
"Lagerehuur heeft mij snel en professioneel geholpen aan een lagere huur en de relatie met mijn verhuurder is nog steeds goed.”

Ref phonehouse 01

Vroegop Drogisterij en Parfumerie
"De samenwerking met Lagerehuur heb ik als snel, deskundig en als zeer integer ervaren"

Vroegop

Stomerij Jacobsclean
"Lagerehuur: zeer duidelijk en betrouwbaar."

Jacobs liggend

Trend-Leder
"Lagerehuur is volhoudend en doortastend.”

Trendleder liggend

Readshop Veenendaal
"De samenwerking met Lagerehuur heb ik als zeer positief ervaren"

readshop venlo

Readshop Venlo
"Ik had niet verwacht dat Lagerehuur dit resultaat en vooral zo snel voor elkaar zou krijgen."

20160322 113251

Betjeman & Barton Theekopers
"Ik ben heel blij met Lagerehuur. Mijn huisbaas staat bekend als onvermurwbaar en toch heeft Lagerehuur 10% korting kunnen bedingen. De kosten haal je er dubbel en dwars uit!"

Betjeman en Barton IMG 0214

Louis Tapis
"Zelf is het me niet gelukt, maar Lagerehuur in korte tijd wel! Ik bespaar nu 11.000 euro per jaar! Wat een prachtig resultaat!”


Ref louistapis 01

Van Rijn Culinair
"Lagerehuur heeft mij erg goed geholpen. Ze hebben verstand van zaken, denken goed mee, luisteren naar de klant en zijn daadkrachtig.”

Ref van rijn culinair 02

AnneMay
“Na lange tijd zelf geprobeerd te hebben de huur omlaag te krijgen, is het Lagerehuur wel gelukt!”

Ref annemay 02

Broek & Man
"Lagerehuur heeft voor ons een huurverlaging van 13,5% gerealiseerd. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Het blijven toch zware tijden voor de modebranche.”

Ref broekman
Wilt u meer weten?
NEEM CONTACT OP